Iz naših džemata

Održana sjednica Skupštine Medžlisa IZ Kalesija (Foto)

U nedjelju, 28. januara 2018. godine, u prijepodnevnim satima održana je redovna sjednica Skupštine Medžlisa Islamske zajednice Kalesija na kojoj je analiziran rad u protekloj godini.

Sjednici Skupštine Medžlisa IZ Kalesija su prisustvovali članovi Skupštine iz svih džemata. Na početku sjednice je izabrano Radno predsjedništvo u sastavu Fadil Alić i Enver Mustafić. Radno predsjedništvo je preuzelo ulogu vođenja sjednice, te su u nastavku sjednice podnešeni izvještaji o radu; vjersko-prosvjetni i administrativno-pravni, kao i izvještaj o finansijskom poslovanju.

Nakon prezentacija izvještaja o radu službi Medžlisa IZ Kalesija uslijedila je diskusija i rasprava. Poslije iscrpne diskusije jednoglasno su prihvaćeni svi izvještaji o radu službi Medžlisa IZ Kalesija za prošlu godinu, te je usvojen i Plan rada za 2018. godinu.

Na sjednici Skupštine prisutnima je predstavljen i Godišnjak Medžlisa IZ Kalesija za 2017. godinu u kojem su, na stranicama Godišnjaka, sabrani najznačajniji događaji koji su obilježili proteklu godinu. Godišnjak predstavlja rezime svih aktivnosti Medžlisa u 2017. godini.

Izvještaj VPS Medžlisa IZ Kalesija

Izvještaj APS Medžlisa IZ Kalesija

Skupština Medžlisa IZ Kalesija, 28.1.2018. god.

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini
Medžlis Islamske zajednice Kalesija

Trg šehida 4
75 260 Kalesija

Tel.: +387 35 631 132
Fax: +387 35 631 990

Email: medzliskalesija@live.com

Facebook

Copyright © 2016 Medžlis Islamske zajednice Kalesija. Design and development by GOW

Na vrh