Najave

Poziv na humanitarni malonogometni turnir “Za doktoricu Amru”

Mreža mladih Medžlisa Islamske zajednice Kalesija organizuje humanitarni malonogometni turnir simboličnog naziva “Za doktoricu Amru”, koji će se održati u nedjelju, 29. jula 2018. godine, na sportskom poligonu MSŠ Kalesija sa početkom u 10.00h.

Ovom prilikom Vas pozivamo da uzmete učešće na turniru i na taj način pomognete akciju prikupljanja sredstava za liječenje dr. Amre Ćivić.

Naime, dr. Amri Ćivić iz Vukovija Gornjih prošle godine je dijagnosticirana Mitralna insuficijencija valvue mitralis (degenerativna bolest mitralnog srčanog zaliska), koja je tretirana lijekovima. Međutim, njeno stanje se naglo pogoršalo, te je za izlječenje indiciran operativni tretman koji treba obaviti najkasnije do jeseni ove godine. Za operativni tretman u Austriji potrebna su novčana sredstva u iznosu od 40.000 eura.

Organizacijom humanitarnog turnira ćemo uz pomoć Vas koji ste odlučite učestvovati na istom, prikupiti jedan dio potrebnih sredstava za liječenje i tako učiniti dobro djelo, ali i masovnim okupljanjem pružiti moralnu podršku dr. Amri Ćivić, te joj pokazati da su građani Kalesije uz nju u ovim, za nju, teškim danima.

Turnir će se održati u nedjelju, 29. jula 2018. godine na sportskom poligonu MSŠ Kalesija sa početkom u 10:00 sati.

Uplata za učešće ekipe iznosi 50,00 KM.

Sav prihod od uplata će biti preusmjeren za liječenje dr. Amre Ćivić.

Uz nadu da ćete se odazvati ovom pozivu, mahsuz selam!

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini
Medžlis Islamske zajednice Kalesija

Trg šehida 4
75 260 Kalesija

Tel.: +387 35 631 132
Fax: +387 35 631 990

Email: medzliskalesija@live.com

Facebook

Copyright © 2016 Medžlis Islamske zajednice Kalesija. Design and development by GOW

Na vrh