Iz naših džemata

Ramazanski kviz: Dženiti Majdančić uručen bicikl

Medžlis Islamske zajednice Kalesija i OS-PHARM apoteka nagradili su još tri učesnika u ramazanskom kvizu NEON Televizije i time je završen drugi krug kviza.

Sretni dobitnici danas su preuzeli osvojene nagrade, a prvu nagradu, odnosno bicikl, osvojila je Dženita Majdančić. “Drago mi je što sam osvojila bicikl. Malo sam i očekivala nagradu. I dalje ću učestvovati i pratiti kviz.”, kazala je Dženita, sretna i uzbuđena zbog osvojenog bicikla.

Vrijedne nagrade osvojili su i Amar Jakubović (drugo) i Amina Pjanić (treće mjesto), koji su također preuzeli svoje poklone i poručili da će i dalje učestvovati u kvizu, jer se nadaju prvoj nagradi.

Kviz je zamišljen da polaznici mektebske pouke svaku večer u ramazanskom programu pročitaju po jednu priču iz knjige “365 dana sa voljenim poslanikom”. Svakog petka izvlače se tri sretna dobitnika, koji pokažu znanje i budu brzi u slanju odgovora.

Budite uz ramazanski program NEON Televizije svakog dana od 18:00 sati i pratite priče koje čitaju polaznici mektebske pouke, jer iz priča se postavi pitanje i daju ponuđeni odgovori, a vaše je samo da uzmete telefon u ruke i tačno odgovorite.

Pravo učešća u kvizu imaju djeca do 15. godina. I ovog petka ćemo izvući sretne dobitnike, možda neko od vas bude sretni dobitnik, zato pratite naš ramazanski program.

(Ntv.ba)

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini
Medžlis Islamske zajednice Kalesija

Trg šehida 4
75 260 Kalesija

Tel.: +387 35 631 132
Fax: +387 35 631 990

Email: medzliskalesija@live.com

Facebook

Copyright © 2016 Medžlis Islamske zajednice Kalesija. Design and development by GOW

Na vrh