Iz naših džemata

Ramazanski kviz: Uručene nagrade sretnim dobitnicima

U ramazanskom kvizu koji organizuje MIZ Kalesija u saradnji sa OS-PHARM apotekom i NEON Televizijom danas su podijeljene nagrade sretnim dobitnicima. Najviše sreće, u drugom krugu, imao je Amar Bajrić koji je osvojio bicikl. Također, vrijedni pokloni uručeni su za još nekoliko učesnika kviza.

“Drago mi je što sam ovojio bicikl. Bicikl mi se baš sviđa, a nisam očekivao ovu nagradu”, kazao je Bajrić.

Sreća je ovaj put poslužila i Nejlu Mešić koja je osvojila vrijedan poklon paket. Pozvala je i druge da uzmu učešće u ovom kvizu.

“Učestvovala sam u kvizu i ovo je prvi put da sam osvojila nagradu. Nastavit ću i dalje da učestvujem i pozivam i ostale da učestvuju”, kazala je Mešić.

MIZ Kalesija u saradnji sa OS-PHARM apotekom i NEON Televizijom već drugu godinu organizuje ramazanski kviz, a cilj je animirati djecu da obogate svoje znanje na ovakav način.

“Ovo je jedna od aktivnosti koju mi provodimo u ramazanu, iako smo ograničeni na neke druge stvari ovo je prilika da se družimo na ovakav način sa znanjem, knjigom, ali i sa drugovima i drugaricama”, kazao je Muharem Mešanović, glavni imam MIZ Kalesija.

U ovom krugu nagrađeno je sedam učesnika. Uručen je bicikl, smartwatch, set knjiga, te drugi vrijedni pokloni. Sretne dobitnike ponovo izvlačimo u subotu. Stoga pratite ramazanski kviz i NEON Televiziju.

(Ntv.ba)

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini
Medžlis Islamske zajednice Kalesija

Trg šehida 4
75 260 Kalesija

Tel.: +387 35 631 132
Fax: +387 35 631 990

Email: medzliskalesija@live.com

Facebook

Copyright © 2016 Medžlis Islamske zajednice Kalesija. Design and development by GOW

Na vrh